O konferenciji

 

Institut za osiguranje i Svijet osiguranja

organiziraju

3. međunarodnu konferenciju o životnim osiguranjima

5. 10. 2017., The Westin Zagreb Hotel, ZagrebKonferencija je namijenjena
upravama osiguravajućih društava i dobrovoljnih mirovinskih fondova, produkt menadžerima, aktuarima, direktorima i voditeljima prodaje, agencijama za zastupanje u osiguranju te svima koji sudjeluju u kreiranju polica životnih osiguranja i proizvoda dugoročne štednje, njihovu plasiranju na tržište i prodaji.

Cilj konferencije
je okupiti predstavnike industrije životnih osiguranja i dobrovoljnih mirovinskih fondova iz jugoistočne Europe te ponuditi odgovore na pitanja: kako inovirati proizvode životnog osiguranja i dugoročne štednje, koje distribucijske kanale koristiti, kako se prilagoditi tržišnim uvjetima, kako osmisliti proizvode po mjeri klijenta, kako ih promovirati i mnoga druga. Poseban naglasak konferencije bit će na najboljim primjerima europske prakse koji se mogu primijeniti na tržište regije.

Koji su glavni faktori (ne)uspjeha životnih osiguratelja u regiji? Koji su kanali prodaje budućnosti i kako unaprijediti standardne? Kako kreirati suvremene proizvode životnog osiguranja i omogućiti korisnicima personaliziranu ponudu koja će zadovoljiti njihove potrebe? Kakva budućnost očekuje štedne proizvode? Pronađite odgovore na ova pitanja i steknite uvid u najnovije trendove u industriji životnih osiguranja – od inovacije proizvoda, distribucije, tržišnih kretanja, do administracije, regulative i tehnologije.

Treća međunarodna konferencija o životnim osiguranjima namijenjena je tržištu Hrvatske i zemalja jugoistočne Europe, a cilj je potaknuti na razmišljanje o ovim važnim temama i istaknuti najbolju strategiju u poslovanju osiguratelja koja će oblikovati budućnost industrije životnih osiguranja.

JEZICI KONFERENCIJE:
Hrvatski / jezici regije i engleski, uz simultani prijevod.
  

 

Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Mi vam u tome pomažemo, odgovorno i s oduševljenjem.

AKTUALNI PROJEKTI

 

 

 

Pregled časopisa Svijet Osiguranja

Izdanje za Hrvatsku i Sloveniju

godina XIX
broj 12/2017

Izdanje za Bosnu i Hercegovinu

godina XIX
broj 12/2017

Izdanje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju

godina VIII
broj 12/2017