Konferencije Instituta za osiguranje

Informacijska i komunikacijska tehnologija & osiguranje

Uz dva dana vrhunskih predavanja, radionica i okruglih stolova, 19. međunarodna konferencija o IT-u u osiguranju pruža i bogat zabavni dio koji uključuju koktel druženja i izlete kao idealnu priliku za produbljivanje kontakata i učvršćivanje poznanstava u IT svijetu.

Saznajte više

Konferencija o životnim osiguranjima

Cilj konferencije je okupiti predstavnike industrije životnih osiguranja i dobrovoljnih mirovinskih fondova te ponuditi odgovore na aktualna i buduća pitanja životnih osiguranja. Osim toga, cilj je i potaknuti na razmišljanje o ovim važnim temama i istaknuti najbolju strategiju u poslovanju osiguratelja koja će oblikovati budućnost industrije životnih osiguranja.

Saznajte više

Prodaja i marketing osigurateljnih proizvoda

Na ovoj konferenciji sudionici će moći čuti sve o najnovijim trendovima u prodaji osigurateljnih proizvoda, kako organizirati uspješan prodajni tim, kako iskoristiti društvene mreže za ciljano dopiranje do krajnjih korisnika, kako se učinkovito oglašavati te brojne druge. Drugog dana konferencije održat će se specijalizirane motivacijske radionice, na kojima će vam vrhunski stručnjaci pomoći da osvježite motivaciju i podignete elan za nove prodajne uspjehe.

Saznajte više

Izazovi i praksa nadzora društava za osiguranje u Jugoistočnoj Europi

Konferencija o osigurateljnom nadzoru, koja se dosad održala pet puta, svake godine pruža priliku za otvorenu i konstruktivnu komunikaciju između supervizora i osiguravajućih društava, a brojni ugledni gosti i predavači iz Europe i regije prenose svoja iskustva u superviziji osiguravajuće industrije kroz predavanja i panel rasprave.

Saznajte više

Osiguranje motornih vozila

Prva konferencija Osiguranje motornih vozila održala se od 27. do 29. 4. 2016. u Budimpešti. Na konferenciji se u četiri različita modula govorilo o pojedinačnim iskustvima zemalja regije u segmentu autoosiguranja, o budućnosti osiguranja motornih vozila, tehnologiji u AO-u te štetama i prijevarama.

Saznajte više

Cyber Risk

Cyber napadi i prijetnje među najvećim su rizicima s kojima se suočava korporativni sektor u svijetu, a kao odgovor na to globalna industrija osiguranja kreirala je moderne osigurateljne proizvode koji sadrže pokrića za takve rizike. A kako bi Hrvatska i regija pratile europske i svjetske trendove, 17. 3. 2016. u Zagrebu okupili smo europske i domaće stručnjake na temu cyber sigurnosti i osiguranja IT rizika radi razmjene informacija i iskustva.

Saznajte više

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.