Institut za osiguranje

Od 2006. godine Institut za osiguranje radi na promicanju i razvijanju osigurateljne struke. Raznim edukacijama trudimo se unaprijediti tržište i regulativu te obrazovati kadar u industriji osiguranja.

Dosad smo organizirali 70-ak radionica, seminara, konferencija i okruglih stolova, koje je pohađalo gotovo pet tisuća sudionika i predavača diljem cijele Hrvatske, ali i regije.

  • Potičemo i koordiniramo

    znanstveno-stručno djelovanje te izrađujemo i provodimo programe edukacije u području osiguranja
  • Organiziramo

    savjetovanja, seminare, okrugle stolove i druge stručne i edukativne skupove u području financija i osiguranja
  • Provodimo

    istraživanja tržišta i ispitivanje javnog mnijenja

Konferencije Instituta za osiguranje

S obzirom na dugogodišnju tradiciju, konferencije Instituta za osiguranje dobro su poznate osigurateljnoj publici. Među njima su Prodaja i marketing osigurateljnih proizvoda, Informacijska i komunikacijska tehnologija & osiguranje (ICTI), Izazovi i praksa nadzora društava za osiguranje... Druge pak, poput međunarodne Konferencije o životnim osiguranjima ili Cyber Riska, svojim kvalitetnim programom polako postaju standardno edukacijsko mjesto u industriji.

Saznajte više

Seminari Instituta za osiguranje

Svake godine organiziramo nekoliko specijaliziranih seminara i radionica na kojima se sudionici mogu educirati u aktualnim specifičnim područjima osigurateljne branše. Dosad smo održali seminare o osiguranjima od (profesionalne) odgovornosti, životnim proizvodima, Solventnosti II, različite seminare za aktuare...

Saznajte više

Biblioteka Instituta za osiguranje

Časopis Svijet osiguranja

Svijet osiguranja prvi je i jedini stručno popularni i tržišno orijentirani mjesečni časopis za pravo, ekonomiku i praksu osiguranja i reosiguranja. Izlazi u 11 brojeva godišnje, s izdanjima za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju.
Na tržištu je kontinuirano još od 1998. godine, te je svojom ozbiljnom uredničkom politikom postao časopis kojem se vjeruje. Visokokvalitetne i informativne tekstove pišu ugledni novinari i stručnjaci financijske industrije.
Osim tiskanog izdanja, pokrenut je i web portal Svijeta osiguranja, koji svakodnevno donosi aktualne novosti iz branše.

Svijet osiguranja

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.